Warning: Creating default object from empty value in /home3/drakche/public_html/saratravel.com.mk/modules/mod_simplemooticker/helper.php on line 319

Warning: Creating default object from empty value in /home3/drakche/public_html/saratravel.com.mk/modules/mod_simplemooticker/helper.php on line 319

Warning: Creating default object from empty value in /home3/drakche/public_html/saratravel.com.mk/modules/mod_simplemooticker/helper.php on line 319

Warning: Creating default object from empty value in /home3/drakche/public_html/saratravel.com.mk/modules/mod_simplemooticker/helper.php on line 319

Warning: Creating default object from empty value in /home3/drakche/public_html/saratravel.com.mk/modules/mod_simplemooticker/helper.php on line 319
+++ ДОБРОДОЈДОВТЕ НА СТРАНАТА НА САРА ТРАВЕЛ; !!! АКТУЕЛНИ ПОНУДИ !!!
Дома За Нас

 

 Со  желба да внесеме и дел од своите креативности, во пружање на туристички услуги на овие простори, како и понудата да ја збогатиме со некои нови содржини настаната е САРА ТРАВЕЛ.

Иако млада по постоење, но зрела по искуство на тимот кој ја сочинува ќе стане а и засекогаш ќе остане ваш партнер за осмислување и реализирање на вашите: годишни одмори, зимувања, излети, ескурзии, семинари, саеми, шопинзи и ...

 -ПРОФЕСИОНАЛНА,    

                                                                             

                  -ПРЕЦИЗНА,           

                                        

                        -ФЛЕКСИБИЛНА,

 

                                     -ДИСКРЕТНА,

 

                                               -СИГУРНА,

 

               Онаква каква што заслужувате: САРА ТРАВЕЛ

 

Превод

Macedonian Bulgarian Croatian Danish Dutch English French German Greek Italian Portuguese Russian Serbian Slovak Spanish

Пребарај

   atam logo w 

 

        

Анкета

Каде ова лето ?
 

Најгледано


Warning: Creating default object from empty value in /home3/drakche/public_html/saratravel.com.mk/modules/mod_mostread/helper.php on line 157

Warning: Creating default object from empty value in /home3/drakche/public_html/saratravel.com.mk/modules/mod_mostread/helper.php on line 157

Warning: Creating default object from empty value in /home3/drakche/public_html/saratravel.com.mk/modules/mod_mostread/helper.php on line 157

Warning: Creating default object from empty value in /home3/drakche/public_html/saratravel.com.mk/modules/mod_mostread/helper.php on line 157

Warning: Creating default object from empty value in /home3/drakche/public_html/saratravel.com.mk/modules/mod_mostread/helper.php on line 157

Кој е онлајн

Има 2 гости присутни

.

МОЖНОСТ ЗА ПЛАЌАЊЕ СО : visa-1   maestro   mastercard